• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lichtstraat kosten

Een lichtstraat is een mooie manier om relatief eenvoudig meer daglicht te creëren in uw woning. Lichtstraten worden vaak geplaatst in ruimtes met een plat dak zoals een uitbouw of veranda. De kosten van een lichtstraat van Ter Huurne worden door meerdere factoren bepaald.

Offerte aanvragen

Binnenaanzicht lichtstraat dakraam wit

Kosten lichtstraat Ter Huurne

De kosten van een lichtstraat van Ter Huurne worden door meerdere factoren bepaald. Er is dan ook geen standaard lichtstraat met een standaardprijs. Voor ons is elke lichtstraat maatwerk.

De afmetingen van de lichtstraat

De eerste factor die invloed heeft op de kosten van een lichtstraat, zijn de afmetingen van de lichtstraat. De afmetingen worden vaak bepaald door de plek waar de lichtstraat geplaatst moet worden. Logischerwijs is een grote lichtstraat duurder in aanschaf dan een kleinere lichtstraat.

Vergunning

Voor de meeste lichtstraten geldt dat u geen vergunning nodig heeft. Een lichtstraat verandert namelijk weinig aan het straatbeeld. Er gelden wel enkele regels voor het plaatsen van een lichtstraat, bijvoorbeeld wat betreft afmetingen. Mocht u twijfelen, dan kan een van onze adviseurs altijd voor u uitzoeken of u een vergunning nodig heeft. In enkele specifieke gevallen waarbij u wel een vergunning nodig heeft voor uw lichtstraat, brengt dit logischerwijs kosten met zich mee. Deze kosten verschillen per gemeente.

Offerte aanvragen

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

De afwerking van de lichtstraat

Alle lichtstraten van Ter Huurne worden gemaakt van profielen van hoogwaardig aluminium en standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. Voor sommige lichtstraten is HR+++ glas ook mogelijk. Zowel HR++ als HR+++ glas is ook zon- en warmtewerend verkrijgbaar.

Waarom aluminium?

Alle lichtstraten van Ter Huurne worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste is aluminium een heel sterk maar toch licht materiaal. Dat maakt het mogelijk om ook met smalle profielen te werken, zonder draagkracht te verliezen. Daarnaast is aluminium een enorm duurzaam materiaal. Het is goed bestand tegen invloeden van buitenaf en is bijna geheel recyclebaar. Ten slotte vergt aluminium amper onderhoud. Dat is dus voor u extra voordelig!

Accessoires voor lichtstraten

Daarnaast kunnen ook gekozen accessoires invloed hebben op de prijs van een lichtstraat. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige zonweringen, ledverlichting of een elektrapunt voor hanglampen, allen verkrijgbaar bij Ter Huurne.

Offerte aanvragen

lichtstraat

Het model lichtstraat

U kunt een lichtstraat volledig naar eigen wens ontwerpen. Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit drie verschillende typen lichtstraten. De lichtstraat met zadeldak worden gebruikt voor plaatsing in een plat dak. Daarnaast kunt u bij Ter Huurne kiezen voor een lichtstraat met lessenaarsdak, die vaak tegen de gevel aan gemonteerd worden. Voor mensen die het liefst geen dakliggers willen in hun lichtstraat, is er ook de lichtstraat met lessenaarsdak de luxe. Een lichtstraat geïntegreerd in een pannendak is ook mogelijk. De combinatie van het type lichtstraat en de gewenste afwerking bepaalt uiteindelijk de prijs van een lichtstraat.

De kosten van een lichtstraat van Ter Huurne

De kosten van een lichtstraat van Ter Huurne worden dus door meerdere factoren bepaald. Wij hebben het gehele traject in eigen beheer. Van ontwerp tot montage van uw lichtstraat – u bent bij ons verzekerd van maatwerk en kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Onze lichtstraten zijn niet alleen maatwerk – ze zijn ook van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardig aluminium en sterk HR++ glas. Geniet van hoogwaardige kwaliteit en extra daglicht met een lichtstraat van Ter Huurne!

Standaard garantie

Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg van lichtstraten volledig in eigen beheer. Zo bent u niet alleen verzekerd van lage prijzen, maar ook van kwaliteit. Onze lichtstraten gaan dan ook gegarandeerd een lange periode mee. Om u te verzekeren van die kwaliteit ontvangt u 10 jaar garantie op de montage van uw lichtstraat

(Meer over Ter Huurne).

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Veel gestelde vragen over de kosten van Lichtstraten

De kosten van een lichtstraat zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de afmetingen, het type glas, de afwerking en eventuele extra’s zoals zonwering en verlichting. Omdat elke lichtstraat maatwerk is, kunt u het beste een offerte aanvragen voor een nauwkeurige prijsopgave.

De kosten van een lichtstraat worden bepaald door verschillende factoren zoals de afmetingen, de afwerking en de gekozen accessoires. Grotere lichtstraten zijn duurder dan kleinere, en extra’s zoals hoogwaardige zonweringen en ledverlichting kunnen de prijs verhogen.

Wij bieden verschillende modellen lichtstraten aan, waaronder lichtstraten met zadeldak, lessenaarsdak, plat dakaluminium lichtstraten, pannendak en geïsoleerde lichtstraten. De keuze van het model en de afwerking beïnvloeden de uiteindelijke prijs.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens
De Greune 18
7483 PH Haaksbergen
Onze showroom bezoeken?
Dat kan alleen op afspraak.
Bel ons op 053 57 26 145