• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lessenaarsdak lichtstraat deluxe

Voor mensen die het liefst zo min mogelijk dakliggers zien liggen in hun lichtstraat, heeft Ter Huurne ook lichtstraten met een deluxe lessenaarsdak. Dit daktype bestaat uit één glasplaat en zorgt zo voor maximale lichtopbrengst in de woning én geeft een moderne uitstraling aan uw lichtstraat.

Klik hier voor meer inspiratie

Deluxe witte lichtstraat op plat dak

Een wereld van luxe

De lessenaarsdak lichtstraat deluxe is een meesterwerk van design en functionaliteit. Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw ruimte uniek is en verdient om te schitteren. Onze lichtstraat deluxe biedt niet alleen de voordelen van natuurlijk licht, maar verheft uw ruimte naar een nieuw niveau van elegantie en verfijning.

Maatwerk voor uw wensen

Bij Ter Huurne bieden we maatwerkoplossingen voor lessenaarsdak lichtstraten deluxe. We begrijpen dat elk project specifieke eisen heeft, en daarom passen we het ontwerp, de afmetingen en de afwerking aan uw wensen aan. Of het nu gaat om een woonkamer, een serre, een commerciële ruimte of een ander project, wij hebben de perfecte lichtstraat deluxe voor u.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Premium materialen voor duurzaamheid

Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij Ter Huurne. Onze lessenaarsdak lichtstraten deluxe worden vervaardigd met premium materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit garandeert niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw ruimte die jarenlang meegaat.

Professionele installatie en ondersteuning

Naast het leveren van hoogwaardige lichtstraten deluxe, zorgen onze ervaren vakmensen voor een professionele installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde bouwprojecten, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en transformeer uw ruimte met de ultieme verfijning van een lessenaarsdak lichtstraat deluxe. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw ruimte te verrijken met de tijdloze schoonheid en luxe van onze lichtstraat deluxe.

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak