• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lichtstraat in pannendak

Een lichtstraat in een pannendak, hellend- of een rieten dak. Dit daktype kan in elk dak gemonteerd worden. Dit zorgt voor maximale lichtopbrengst in de woning en kan op verschillende manieren toegepast worden.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Lichtstraat terrasoverkapping in pannendak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Natuurlijk licht met een lichtstraat in een pannendak

Een lichtstraat in een pannendak biedt u de ideale combinatie van natuurlijk lichtinval en het behoud van uw dak. Bij Ter Huurne begrijpen we dat een lichtstraat niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet passen bij de stijl van uw huis. Onze lichtstraten voor pannendaken worden met op maat ontworpen en gemonteerd om een overvloed aan daglicht binnen te laten, terwijl ze perfect wordt verwerkt in het originele dak.

Een lichtstraat in een pannendak biedt innovatie

Onze lichtstraten in pannendaken worden ondersteund door geavanceerde technologie en innovatieve montagetechnieken. Het pannendak ontwerp zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater en biedt tegelijkertijd bescherming tegen direct zonlicht. Dit zorgt voor in een ruimte die het hele jaar door comfortabel en aangenaam is.

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak

Maatwerk voor uw pannendak lichtstraat

Bij Ter Huurne bieden we maatwerkoplossingen voor lichtstraten in pannendaken. Geen pannendak is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, wij zorgen ervoor dat de lichtstraat perfect aansluit bij de kenmerken van uw dak.

Duurzame en kwalitatieve pannendak lichtstraat

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij Ter Huurne centraal. Onze lichtstraten in pannendaken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Hierdoor kunnen wij duurzame en robuuste oplossingen leveren die jarenlang meegaan en uw woning blijven verfijnen. U kunt dus rekenen op een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van comfort, toegevoegde waarde en duurzaamheid.

Lichtstraat in pannendak

Professioneel installatie en service van uw pannendak lichtstraat

Naast het leveren van hoogwaardige lichtstraten in pannendaken, zorgen wij ook voor een professionele installatie. Onze ervaren monteurs nemen de volledige installatie op zich, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installatieprocessen. Bovendien bieden wij uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en ervaar de perfecte combinatie van natuurlijk licht, esthetiek en functionaliteit met onze lichtstraten in pannendaken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te transformeren in een ruimte van natuurlijk licht, met een lichtstraat die naadloos opgaat in het karakter van uw pannendak en aan al uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen