Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Natuurlijk licht met een lichtstraat in een pannendak

Een lichtstraat in een pannendak biedt u de ideale combinatie van natuurlijk lichtinval en het behoud van uw dak. Bij Ter Huurne begrijpen we dat een lichtstraat niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet passen bij de stijl van uw huis. Onze lichtstraten voor pannendaken worden met op maat ontworpen en gemonteerd om een overvloed aan daglicht binnen te laten, terwijl ze perfect wordt verwerkt in het originele dak.

Een lichtstraat in een pannendak biedt innovatie

Onze lichtstraten in pannendaken worden ondersteund door geavanceerde technologie en innovatieve montagetechnieken. Het pannendak ontwerp zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater en biedt tegelijkertijd bescherming tegen direct zonlicht. Dit zorgt voor in een ruimte die het hele jaar door comfortabel en aangenaam is.

 

 

LichtstratenInspiratie

Professioneel installatie en service van uw pannendak lichtstraat

Naast het leveren van hoogwaardige lichtstraten in pannendaken, zorgen wij ook voor een professionele installatie. Onze ervaren monteurs nemen de volledige installatie op zich, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installatieprocessen. Bovendien bieden wij uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en ervaar de perfecte combinatie van natuurlijk licht, esthetiek en functionaliteit met onze lichtstraten in pannendaken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te transformeren in een ruimte van natuurlijk licht, met een lichtstraat die naadloos opgaat in het karakter van uw pannendak en aan al uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen

Naar boven