Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Een perfecte integratie van licht met een zadeldak lichstraat

Een zadeldak lichtstraat biedt de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit. Ter Huurne begrijpt het belang van een zorgvuldige integratie van lichtinval in het dakontwerp. Onze lichtstraten voor zadeldaken worden met precisie ontworpen en vervaardigd om naadloos op te gaan in de lijnen van uw zadeldak, waarbij de natuurlijke schoonheid van uw woning wordt behouden.

Lichstraat zadeldak geeft een overvloed van natuurlijk licht

De toevoeging van een lichtstraat aan uw zadeldak resulteert niet alleen in meer natuurlijk licht, maar creëert ook een gevoel van ruimtelijkheid in uw interieur. Het daglicht dat door de lichtstraat binnenvalt, maakt de ruimte optisch groter en verrijkt uw woonomgeving. Dit draagt bij aan een positieve sfeer en verhoogt uw wooncomfort.

Offerte aanvragen

 

 

LichtstratenInspiratie

Maatwerk voor uw zadeldak lichtstraat

Ter Huurne biedt maatwerkoplossingen voor lichtstraten in zadeldaken. Of uw zadeldak nu is bedekt met dakpannen, leien of een ander type dakbedekking, wij passen de lichtstraat aan op de kenmerken van uw dak. Hierdoor bent u verzekerd van een lichtstraat die perfect past bij de stijl en architectuur van uw woning.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Ter Huurne staan duurzaamheid en kwaliteit centraal. Onze lichtstraten in zadeldaken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals aluminium en HR++ glas, om een lange levensduur en duurzaamheid te garanderen. Het aluminium frame is niet alleen robuust, maar vereist ook minimaal onderhoud en is goed bestand tegen weersinvloeden.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

 

Naar boven