Carport types

 

Gebogen type standaard

Gebogen type standaard

 

De type gebogen standaard is het meest voorkomende type in onze serie carports. Al onze soorten kunnen zowel aan een bestaande gevel worden gemonteerd of volledig vrijstaand worden gemonteerd. Hiernaast een foto van het type gebogen standaard.

 

 

 

Gebogen type Prefix

Gebogen type Prefix

Het type gebogen Premium is dé nieuwste aanwinst in ons assortiment. Dit type heeft als voordeel dat er maar liefst een maximale overspanning van 5 meter kan worden gerealiseerd zonder een kolom in het midden. Hiernaast ziet u een foto van het type gebogen premium.

 

Carport éénzijdig gedragen

Carport éénzijdig gedragen

De door Ter Huurne ontwikkelde carport die maar aan één zijde gedragen wordt is waarschijnlijk de enige oplossing voor situaties waar u niet recht onder de carport kunt aanrijden, maar via een draai of zijkant onder de carport komt aanrijden.

 

Type zadeldak

Carport-zadeldak-donkergroenHet type zadeldak heeft meerdere voordelen; zo wordt de doorrij hoogte behouden omdat er geen trekstangen tussen de stalen pilaren hoeven. Een zadeldak kan zowel los staan als aan een bestaande gevel worden gemonteerd.  Hiernaast een foto van het type zadeldak.

Type lessenaardak

Type lessenaardakHet type lessenaardak wordt veelal met één zijde tegen een gemetselde gevel gemonteerd. Hiernaast een foto van de carport type lessenaardak.

 

 

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: