Carports

 

Met de Ter Huurne Carports Uw auto, camper of boot het gehele jaar beschermd tegen de weersinvloeden.

Dubbele CarportDe Carports van Ter Huurne zijn door eigen productie van Nederlandse Kwaliteit & Duurzaamheid voor een goede prijs.

Elk huis is anders en iedere carport moet aan uw wensen voldoen en ook goed in verhouding staan met de bebouwing waar de carport eventueel tegen aan wordt geplaatst. Indien de carport voor uw voorgevel gesitueerd wordt is er veelal een vergunningsaanvraag nodig. Ter Huurne heeft een eigen ontwerper die de vergunningsaanvraag voor u kan regelen.

 

 

Carport éénzijdig gedragen

De carports kunnen geheel vrijstaand op uw perceel geplaatst worden of tegen de bestaande bebouwing gemonteerd worden. Voor de montage van de Carports tegen de bestaande bebouwing gebruiken wij muurconsoles die in onze goten verwerkt zijn, waardoor de muurbevestigingen niet zichtbaar zijn. Deze bevestiging is uniek en door eigen ontwikkeling mogelijk gemaakt door Ter Huurne. Onze deskundige adviseurs willen u graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

 

 

 

Dubbele carport

De Aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle Ral-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van qualicoat.

De Carports worden voorzien van veiligheidsglas. Het glas kan in helder of opaal uitgevoerd worden.Op de pagina “carport voorbeelden” laten wij u een aantal opgeleverde projecten zien, zodat u een indruk kunt krijgen over onze mogelijkheden.

Mocht u Vragen en/of Adviezen nodig hebben over een carport dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop of bij ons langs komen in de showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een foto of schets van de bestaande situatie mee neemt, zodat wij u direct de beste oplossing en aanbieding kunnen doen.

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: