• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

4 vragen die je een carport bouwer moet stellen

Wil jij een carport laten bouwen? Verstandig, want zelf een carport bouwen blijkt in de praktijk vaak meer problemen op te leveren dan vooraf gedacht. Toch wil dat niet zeggen dat je blind moet vertrouwen op de beloften van elke carport bouwer. Je mag best een aantal kritische vragen stellen, waarvan de volgende 4 het belangrijkst zijn:

Offerte aanvragen

 

dubbele Carport 2 autos naast elkaar met gebogen dak

Kan ik de carport op maat laten ontwerpen en bouwen?

Dit is een belangrijke vraag. Sommige carport bouwers bieden namelijk de keuze uit een aantal vaststaande modellen, waardoor de overkapping voor jouw auto nooit helemaal uniek is. Ook loop je de kans dat het ontwerp en de uitstraling niet goed aansluiten op je woning.

Bij Ter Huurne bouwen we daarom al onze carports op basis van jouw specifieke wensen. Onze ontwerpers creëren een uniek ontwerp en verzekeren jou hiermee van de overkapping van je dromen. Onze deskundige medewerkers verzorgen vervolgens maatwerk montage bij jou op locatie.

Leveren jullie garantie op de carports?

Bij Ter Huurne begrijpen we dat je wilt dat je carport zo lang mogelijk meegaat. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen zoals hoogwaardige aluminium profielen en bieden wij een garantietermijn op de montage van maar liefst 10 jaar. Dat geeft jou een gerust gevoel.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Moet ik zelf een vergunning aanvragen?

Begint de carport verkoper niet uit zichzelf tegen jou over de vergunning? Dan is dat een kwalijke zaak. Want hoewel je een vergunning in de meeste gevallen niet nodig zal hebben bij het laten plaatsen van een carport overkapping, wil jij niet de uitzondering op de regel zijn.

Bij Ter Huurne beschikken we over veel ervaring met vergunningsaanvragen en daarom nemen we jou deze indien nodig graag uit handen. Zo heb jij zelf geen omkijken naar het vergunningstraject en ontzorgen we jou compleet op alle fronten.

Kan ik de carport uitbreiden met accessoires?

Een carport is meer dan een afdakje om je auto droog onder te laten staan. Het bouwwerk vergroot de levensduur van je voertuig(en), biedt jarenlang gebruikscomfort en kan zelfs op allerlei andere verrassende manieren worden gebruikt.

Dat is waarom we je bij Ter Huurne de keuze bieden uit een breed aanbod carport accessoires. Geniet bijvoorbeeld van sfeervolle verlichting op donkere momenten.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

 

Carport gebogen premium

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport