• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Kan ik een dubbele carport voor 2 of 3 auto’s plaatsen?

Veel gezinnen hebben tegenwoordig twee auto’s. Natuurlijk is het wel zo fijn als je die beiden tegelijk kunt beschermen tegen de soms barre weersomstandigheden in Nederland. Ter Huurne kan voor jou een carport voor meerdere auto’s naast elkaar plaatsen en maakt een ontwerp op maat perfect voor jouw huis, auto’s en situatie.

Offerte aanvragen

 

dubbele Carport 2 autos naast elkaar met gebogen dak

Carport voor 2 auto’s naast elkaar

Als je de ruimte voor je huis hebt, is het laten plaatsen van een carport voor 2 auto’s vaak een verstandig idee. Want zelfs als je op dit moment over slechts één auto beschikt, kan dit in de toekomst makkelijk veranderen.

Levensomstandigheden als een nieuwe baan voor je partner, verhuizing of gezinsuitbreiding kunnen ervoor zorgen dat jullie er in de nabije toekomst een auto bij nemen. Natuurlijk wil je ook deze in dat geval beschermen tegen wind, regen, hagel en sneeuw.

Een carport maakt een groot verschil voor de levensduur van je beide auto’s en scheelt jou bovendien een hoop werk. Stap op winterochtenden in de auto naar je werk zonder eerst te hoeven krabben en geniet samen met je partner van een voertuig dat vele jaren meegaat.

Hoe breed is een dubbele carport?

Een dubbele carport moet breed genoeg zijn om 2 auto’s ruimschoots af te dekken. Dat betekent automatisch dat je flink wat ruimte nodig hebt bij je huis. Ben jij de gelukkige bezitter van een brede oprit? Dan is het vrijwel altijd mogelijk om hier een carport voor 2 auto’s naast elkaar te realiseren.

Belangrijk is dat de overkapping niet alleen voldoende breedte heeft voor meerdere auto’s, maar ook goed aansluit op de woning en daarbij niet hinderlijk aanwezig is. Speciaal om aan deze eisen te voldoen, heeft Ter Huurne de carport van het gebogen type prefix ontwikkeld.

Dit type carport kunnen wij plaatsen zonder een kolom in het midden, wat hem bij uitstek geschikt maakt voor het beschermen van meerdere auto’s naast elkaar. Het type prefix is uitvoerbaar in een maximale breedte van 5 meter; meer dan genoeg in de meeste situaties.

Showroom afspraak maken

Carport voor meerdere auto’s naast elkaar plaatsen

Een dubbele carport van Ter Huurne is altijd maatwerk en hierdoor ben jij verzekerd van een overkapping die perfect aansluit op jouw woning. Het gebruik van duurzame aluminium profielen en kwaliteitsmaterialen zoals polycarbonaat en gehard veiligheidsglas verzekert jou van een carport waar je decennialang plezier van hebt.

Onthoud wel: een carport voor meerdere auto’s aan de voorkant van je huis mag niet meer dan 30 m2 in beslag nemen. Wil je toch een grotere overkapping plaatsen? Dan moet je een vergunning aanvragen. Ook bij het indienen van de vergunningsaanvraag kan Ter Huurne je ontzorgen. Neem contact op via 053 57 26 145 en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport