• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Laat uw carport op maat bouwen

Bent u op zoek naar een carport die optimaal aansluit op uw woning? Dan is een carport op maat de ideale keuze. Elke woning heeft een eigen stijl daarom is het belangrijk dat een afdak voor uw auto qua formaat en ontwerp goed past bij het uiterlijk van uw woning of tuin.

Offerte aanvragen

Carport op maar met gebogen dak opbouwen

Carport vergunning aanvragen

Als u kiest voor plaatsing aan de voorzijde van het huis, is een vergunningsaanvraag in de meeste gevallen noodzakelijk. De ontwerper van Ter Huurne neemt u deze aanvraag indien gewenst volledig uit handen. Zo heeft u geen omkijken naar formaliteiten en wordt u door ons continu op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

Wanneer de aanvraag eenmaal is goedgekeurd, staat niets de plaatsing van uw nieuwe carport meer in de weg. Indien het afdak niet vrijstaand maar tegen uw woning wordt geplaatst, gebruiken wij onzichtbare muurbevestiging voor een uitermate strakke afwerking. Deze bevestiging is uniek in zijn soort en speciaal ontwikkeld door de specialisten van Ter Huurne.

Carport van aluminium: wat zijn de prijzen?

Voor onze carports werken wij met aluminium profielen voorzien van een poedercoating die in alle RAL-kleuren kan worden afgewerkt. Het aanbrengen hiervan geschiedt volgens de strikte kwaliteitscriteria van Qualicoat, hét kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Hierdoor bent u verzekerd van een carport op maat die in alle facetten kwaliteit uitstraalt.

Juist doordat de carports van Ter Huurne op maat worden gemaakt, zijn de prijzen variabel. Factoren als de plaatsing, de afwerking, de eventuele accessoires en het type afdak bepalen hoe de uiteindelijke prijs uitvalt. Afhankelijk van uw specifieke wensen doen wij u altijd een aanbod op maat, waarbij u altijd kunt rekenen op een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Showroom afspraak maken

Carport op maat gemaakt in eigen fabriek

Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit verschillende carport types, die als basis fungeren voor het uiteindelijke ontwerp dat voor u op maat wordt gemaakt. Alle carports worden voorzien gehard veiligheidsglas in een heldere of opale uitvoering.

Het resultaat hiervan is een zeer strak ontwerp en een lange levensduur. De aluminium profielen hebben weinig onderhoud nodig. Meer informatie aanvragen of een ontwerp op maat door ons laten ontwikkelen? Neem contact op via of geef uw wensen telefonisch aan ons door via 053 57 26 145 .

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport