• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium schuifpui

Een schuifpui van aluminium in verschillende vormen en maten vindt u bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen. Onze schuifpuien zijn voorzien van inbraak vertragend en HR++ glas. Dit houdt in dat een aluminium schuifpui niet alleen veel lichtinval geeft en bijdraagt aan de uitstraling van uw terras, serre of balkon, maar ook vele andere voordelen biedt.

Offerte aanvragen

Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Aluminium schuifpui of vouwwand

U kunt met een schuifpui of vouwwand van aluminium zelf kiezen of u wat frisse lucht binnen wil laten of niet. Zo kunt u de schuifwand volledig openen wanneer u behoefte heeft aan frisse lucht. Is het koud of regent het dan kunt u kiezen om de vouwwand (gedeeltelijk) te sluiten. Weer of geen weer, u kunt altijd genieten van uw terras of balkon. Voor de prijzen van een schuifpui van aluminium of een vouwwand van aluminium, kunt u via onze website even contact met ons opnemen. U kunt ook langskomen in onze showroom voor vakkundig advies. Onze deskundige en ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Showroom afspraak maken

Aluminium schuifpui op maat

Leest u gerust op onze website eens wat meer over de verschillende voordelen die een schuifpui van aluminium u biedt. Op onze website kunt ook terecht voor:

Een routebeschrijving naar onze showroom in Haaksbergen.
Een overzicht van de verschillende producten op het gebied van beglazing van serre, balkon of terras
Afbeeldingen van deze verschillende producten

Indien u nog vragen heeft, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 053 57 26 145 Ter Huurne staat u graag te woord!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken