• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Balkon glas

Een balkon voorzien van glas is niet alleen smaakvol en mooi, het biedt ook vele praktische voordelen. Of het nou winter, herfst, lente of zomer is: u kunt altijd op uw balkon zitten. Ter Huurne is expert in het creëren van regen- en windvrije terrassen en balkons. Onze glassystemen zijn zeer eenvoudig te bedienen. En ook de reiniging ervan is simpel en snel.

Offerte aanvragen

Balkonbeglazing schuif vouwwand

Maar dat is nog niet alles. Al onze glas systemen zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat gehard is. Wilt u weten hoe een glazen balkon scherm eruit ziet? Bekijkt u gerust eens enkele foto’s op onze website. Voor uw glazen schuifsystemen, glazen vouwsystemen en vastglas moet u bij ons zijn!

Glas voor balkon kopen

Bent u geïnteresseerd in een balkon voorzien van glas? U kunt op onze website heel gemakkelijk een prijsopgave aanvragen. Ook kunt u langs komen in onze showroom, zodat wij kunnen kijken wat voor soort glazen wand geschikt is voor uw wensen. Ter Huurne biedt u:

  • Professioneel advies, waarbij er goed geluisterd wordt naar uw wensen
  • Een ruim assortiment aan producten op het gebied van terras en -balkonbeglazing

Komt u gauw een keer langs in onze showroom? De routebeschrijving vindt u op de website. Voor uw vragen en/of opmerkingen kunt u het contactformulierinvullen. Tot ziens!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken