• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Balkonbeglazing

Met de balkonbeglazingssystemen van Ter Huurne Serres & Glassystemen kunt u het hoofd bieden aan de weersinvloeden of het verkeers- en omgevingslawaai. U wint aan extra woonruimte voor bijna het hele jaar, zonder het contact met de buitenwereld te verliezen. U heeft geen last van regen, wind, sneeuw en vuil ban het naar buiten, waardoor er op het balkon een optimaal klimaat ontstaat om u echt goed te kunnen voelen.

Balkonbeglazing, glazen vouwwand voor balkon
  • Standaard voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing
  • Geïsoleerde aluminium profielen met poedercoating
  • Zowel aanbouw als onderbouw mogelijk

Balkonbeglazing inspiratie

3 foto’s 
Balkonbeglazing schuif vouwwand Balkonbeglazing schuif vouwwand Balkonbeglazing schuif vouwwand

Balkonbeglazing rond Schuifwand

3 foto’s 
Balkonbeglazing schuifwand Balkonbeglazing schuifwand Balkonbeglazing schuifwand

Balkonbeglazing schuifwand

3 foto’s 
Balkonbeglazing_tuinkamer_TH Balkonbeglazing-schuifwand-glazen vloer Balkonbeglazing

Balkonbeglazing

5 foto’s 
Balkonbeglazing schuif vouwwand Balkonbeglazing, glazen vouwwand voor balkon Balkonbeglazing schuifwand vouwwand Balkonbeglazing schuif vouwwand deur Balkonbeglazing schuifwand

Balkonbeglazing met glazen deur

2 foto’s 
Balkonbeglazing schuifwand Glazen schuifwand balkon

Balkonbeglazing schuifwand

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Wat voor balkonbeglazing biedt Ter Huurne?

Natuurlijk ben je bij de balkonbeglazing van Ter Huurne – zoals bij al onze beglazing – verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken met gehard 10 mm veiligheidsglas, dat optimaal bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden en een extreem lange levensduur kent. Ook in onderhoud heb je naar onze producten nauwelijks omkijken. Dit komt doordat onze beglazing op een duurzame manier worden geplaatst waardoor ze heel lang meegaan.

Wilt u uw woonruimte ook uitbreiden met de nu nog onbenutte ruimte op je balkon? Informeer dan vrijblijvend bij onze specialisten naar de mogelijkheden van onze balkonbeglazing. Graag helpen we u verder in onze ruime opgezette showroom in Haaksbergen.

Showroom afspraak maken