• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Hardglazen schuif- en vouwdeuren

Wilt u zowel in warme als koude jaargetijden optimaal kunnen genieten van uw veranda? Dan is een veranda met glazen schuifwand de ideale keuze. Een Hardglazen schuif- en vouwdeuren stelt u in staat om het klimaat in uw aanbouw op eenvoudige wijze aan te passen. Zo heeft u maximale controle over de leefomstandigheden en heeft u gedurende drie seizoenen plezier van uw veranda.

Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak
  • Standaard voorzien van veiligheidsglas.
  • Verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur
  • Poedercoating voldoet aan de Qualicoat eisen

Waarom een schuifwand optimaal is

Niets is zo prettig als hartje zomer in uw veranda verblijven. De frisse lucht, warme zonnestralen en ontspannende vogelgeluiden komen u al tegemoet zodra u plaatsneemt. Hier is echter alleen sprake van wanneer uw veranda niet afgesloten is of over een schuifwand van glas beschikt. Een volledig afgesloten veranda resulteert namelijk in een stuk minder contact met het buitenleven.

Is een open aanbouw dan de oplossing? Dit is ook niet altijd het geval. Want de voordelen die een open veranda in de zomer biedt, zijn tegelijkertijd de nadelen in het voorjaar en najaar. Harde regenval of fikse koude kunnen het verblijf in een open veranda zeer onaangenaam maken.

Glazen schuifwand voor uw veranda: het beste van beide werelden

De oplossing ligt dan ook voor de hand: een veranda met een glazen wand. Zo kunt u zelf de binnentemperatuur bepalen op koude dagen, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de zomerzon op warmere dagen. Een glazen wand biedt echter weer als nadeel dat buitengeluiden en frisse lucht in mindere mate ervaren worden.

De ultieme keuze is dan ook een veranda met glazen schuifwand. Gooi de schuifwand open om heerlijke frisse lucht naar binnen te laten stromen en houd de schuifwand juist dicht in situaties van extreme kou of hitte. Zo creëert u het beste van beide werelden en kunt u uw veranda effectief veel vaker benutten.

Showroom afspraak maken

 

 

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Wij maken elke mogelijke glazen schuifwand voor uw veranda

Ter Huurne is dé expert in glazen schuifwanden voor uw veranda en kan uw schuifwand geheel op basis van uw specifieke wensen samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een ongeïsoleerd systeem of naar een geïsoleerd systeem dat volgens de laatste ontwikkelingen ontworpen is, u bent ervan verzekerd dat u bij ons het hoogste niveau van service en kwaliteit krijgt.

Veel van onze glazen schuifwanden bestaan uit gepoedercoate aluminium profielen die weinig ruimte in beslag nemen en een maximale lichtopbrengst in uw ruimte garanderen. Indien gewenst kunnen wij tevens wanden zoals vaste wanden, windschermen en schuif-draaiwanden leveren. Meer weten? U bent van harte welkom in onze showroom of kijk voor meer voorbeelden verder op onze site!

Offerte aanvragen