Aluminium tuinkamer: de ultieme prijs-kwaliteitsverhouding

Tuinkamer dak met visgraad

Zowel een serre als tuinkamer voorziet u van veel gemakken. Geniet binnen van de behaaglijke warmte terwijl u op uw gemak het winterse buitenleven aanschouwt. Doe de glazen schuif-vouwdeuren open wanneer over enkele maanden het zonnetje weer doorbreekt. Wilt u al deze voordelen ervaren tegen de laagst mogelijke prijs? Dan is een aluminium tuinkamer van Ter Huurne de ideale keuze.

Hoeveel kost een aluminium tuinkamer aanbouw?

Een aluminium tuinkamer biedt u een vergelijkbare ervaring met een serre, maar dan tegen een fractie van de kosten. In de meeste gevallen zijn serres meer dan twee keer zo duur. En in tegenstelling tot een terrasoverkapping of veranda, heeft u bij een tuinkamer nooit last van wind of regen. Zo kunt u de ruimte het grootste deel van het jaar met veel plezier gebruiken.

Ondanks de relatief lage prijs, verzekert een aluminium tuinkamer aanbouw van Ter Huurne u van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt omdat wij het gehele proces in eigen beheer houden. Van het ontwerp tot de fabricage en de levering tot de montage – onze specialisten doen alles zelf, zodat we volledige controle hebben over de kwaliteit van het eindresultaat. En dat merkt u!

Naar boven