Carport met sfeervolle verlichting

Het is inmiddels alweer november en de donkere winterdagen laten niet lang meer op zich wachten. Na terugkomst van uw werk wordt het dan ook steeds moeilijker uw auto onder uw carport te parkeren. Tenzij u natuurlijk een carport heeft met kwalitatief hoogwaardige verlichting. Dit maakt ’s avonds inparkeren niet alleen gemakkelijker, maar ziet er ook nog eens bijzonder sfeervol uit.

Offerte aanvragen

Carport verlichting in aluminium buiten genomen in het donker

De luxe uitstraling van carport verlichting

Het voordeel van heldere verlichting in uw carport mag zeker niet worden onderschat. Want het is bijna iedereen wel eens overkomen: een deuk of kras in uw auto omdat u tijdens het inparkeren geen goed zicht had. Iets wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden door de inrit bij uw huis afdoende te verlichten.

En wanneer u dan toch voor verlichting kiest, is het aan te raden meteen voor kwaliteit te kiezen. Een goede carport gaat vele decennia mee en het is natuurlijk wel zo prettig wanneer dit ook voor de ingebouwde verlichting geldt. Ter Huurne biedt u daarom de keuze uit zowel halogeen- als LED-spotjes, die beiden een hoge praktische waarde koppelen aan een luxueuze uitstraling.

Deze worden bij onze aluminium carports gemonteerd in de trekkokers of onderslagen en standaard geleverd inclusief bedrading en benodigde trafo’s. Natuurlijk onzichtbaar weggewerkt in de holle kokerliggers, waardoor het afdak zijn strakke uiterlijk behoudt en de verlichting een mooi, sfeervol effect geeft.

Showroom afspraak maken

Naar boven