De talrijke mogelijkheden van een serre aan huis

Serre met vouwwand aan restaurant met terras aan voorzijde.

Aan welke kant van het huis laat u de serre plaatsen?

In de meeste gevallen wordt een nieuwe serre aan de achterzijde van het huis aangebouwd. Dit is met name het geval bij kleinere woningen zoals bijvoorbeeld tussenwoningen. Hoe groter het huis, hoe meer mogelijkheden er zijn wat betreft de locatie van de serre. Bij een hoekwoning is er soms bijvoorbeeld ruimte om de serre tegen de zijkant van het huis te plaatsen.

Bij volledig vrijstaande woningen zoals villa’s of woonboerderijen zijn de opties bijna oneindig. Bij genoeg ruimte kan de serre in dat geval zelfs aan de voorzijde van het huis worden geplaatst. Controleer wel vooraf of de gewenste locatie van de serre geoorloofd is; in zeldzame gevallen kan namelijk een vergunning vereist zijn.

Serres met uiteenlopende stijlen en accessoires

Waar u de serre ook wilt plaatsen, bij Ter Huurne ontwikkelen we uw serre op maat en zijn we vrijwel altijd in staat uw specifieke wensen te verwezenlijken. Ook op het gebied van ontwerp heeft u namelijk het nodige te kiezen. Van een klassieke aanbouw in Victoriaanse stijl tot een hypermoderne serre aan huis: in goed overleg is het allemaal mogelijk.

Naar boven