• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

4 belangrijke eisen aan een moderne serre

Bij een moderne serre denk je al snel aan een serre met aluminium profielen, een strakke vloer en gehard veiligheidsglas. En hoewel deze uiterlijke kenmerken zeker kloppen, moet een aanbouw aan je woning tegenwoordig aan meer eisen voldoen dan aan dit soort stylingelementen alleen. Dit zijn 4 belangrijke eisen die je mag stellen aan een moderne serre van goede kwaliteit:

Offerte aanvragen

Moderne antraciete serre met schuifwand

Bevat HR++-beglazing voor optimale isolatie

Je begrijpt ons punt: een moderne serre is goed uitgerust met accessoires en hierdoor het hele jaar door bruikbaar. Dat is echter alleen mogelijk als de aanbouw goed is geïsoleerd. Bij serres in het verleden was dat lang niet altijd het geval en ook tegenwoordig is een goede isolatie bij goedkope serres niet altijd vanzelfsprekend.

Let bij je selectie van een serrebouwer altijd op het gebruik van minimaal HR++-beglazing: bij kwalitatief minder glas voel je de kou al snel door de ramen komen. Ook lopen de stookkosten in je aanbouw bij gebruik van kwalitatief minder glas ongewenst hoog op.

Ventileert optimaal voor een gezond binnenklimaat

Zoals isolatie belangrijk is tijdens koudere dagen, is een goede ventilatie dat het hele jaar door. Dit voorkomt condensvorming en zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met name geïsoleerde schuif- en vouwdeuren zijn ideaal om een goede isolatie te koppelen aan een goede ventilatie. Gooi de deuren eens in de zoveel tijd open en geniet van de frisse lucht die binnenstroomt. Zo geniet je optimaal van je moderne serre!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen