• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium tuinkamer prijzen

Zowel een serre als tuinkamer voorziet u van veel gemakken. Geniet binnen van de behaaglijke warmte terwijl u op uw gemak het winterse buitenleven aanschouwt. Doe de glazen schuif-vouwdeuren open wanneer over enkele maanden het zonnetje weer doorbreekt. Wilt u al deze voordelen ervaren tegen de laagst mogelijke prijs? Dan is een aluminium tuinkamer van Ter Huurne de ideale keuze.

Offerte aanvragen

Aluminium tuinkamer prijzen voor een dak met visgraat in de achtertuin

Hoeveel kost een aluminium tuinkamer aanbouw?

Een aluminium tuinkamer biedt u een vergelijkbare ervaring met een serre, maar dan tegen een fractie van de kosten. In de meeste gevallen zijn serres meer dan twee keer zo duur. En in tegenstelling tot een terrasoverkapping of veranda, heeft u bij een tuinkamer nooit last van wind of regen. Zo kunt u de ruimte het grootste deel van het jaar met veel plezier gebruiken.

Ondanks de relatief lage prijs, verzekert een aluminium tuinkamer aanbouw van Ter Huurne u van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt doordat wij het gehele proces in eigen beheer houden. Van het ontwerp tot de fabricage en de levering tot de montage – onze specialisten doen alles zelf, zodat we volledige controle hebben over de kwaliteit van het eindresultaat. En dat merkt u!

Professionele vouw- en schuifsystemen

De hoge kwaliteit komt onder meer tot uiting in de professionele vouw- en schuifsystemen die we gebruiken voor de deuren van onze aluminium tuinkamers. Voor deze systemen maken wij een uitzondering, door op dit vlak wél gebruik te maken van een externe leverancier. Een speciaal bedrijf uit Zwitserland levert vouw- en schuifdeuren die voldoen aan zelfs de strengste kwaliteitseisen. Uiteraard monteren wij deze systemen wel zelf.

De deur van uw aanbouw wordt vervolgens vervaardigd in een hightech fabriek, onder nauwlettend toezicht van zeer ervaren specialisten in het vakgebied. Bij Ter Huurne implementeren we de laatste ontwikkelingen in het ontwerp en de fabricage, waardoor u altijd kunt rekenen op een hardglazen schuif-vouwdeur die naadloos aansluit op de laatste trends.

Showroom afspraak maken

 

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.