• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Balkonbeglazing: wat zijn de mogelijkheden?

Niet iedereen heeft een tuin nodig om optimaal te genieten van de buitenomgeving. Sterker nog – een balkon kan een uniek uitzicht bieden op de omringende straten of zelfs de skyline van een stad. Zeker op hoogte kunnen wind en koude echter zorgen voor een onaangename ervaring op een onbeschut balkon. De balkonbeglazing van Ter Huurne is hiervoor de ideale oplossing.

Balkonbeglazing schuifwand rond

Waarom balkonbeglazing?

Balkonbeglazing is een even briljante als simpele oplossing voor iedereen die meer profijt wil halen uit zijn balkon. Het plaatsen van de beglazing resulteert effectief in een verlenging van de woonruimte en zorgt ervoor dat je als bewoner veel meer tijd spendeert op je balkon. Regen, wind, hagel, sneeuw of kou schrikken je niet meer af – je bent immers goed beschut.

Menig Nederlands balkon zonder beglazing wordt gedurende het jaar helaas nauwelijks gebruikt. In de winter vanwege de kou en sneeuw, in de herfst en lente vanwege de regen en in de zomer vanwege de felle zomerzon. In feite gaat het hier om onbenutte woonruimte – terwijl een relatief kleine ingreep in de vorm van balkonbeglazing deze situatie eenvoudig kan omdraaien.

Welke soorten balkonbeglazing zijn er?

Balkonbeglazing is er in diverse soorten en maten. Bij Ter Huurne bieden we niet alleen vaste beglazing, maar ook extra luxe mogelijkheden zoals schuif-, vouw- en draaiwanden. Dit maakt het een fluitje van een cent om de beglazing bij gunstige weersomstandigheden lekker open te gooien voor zon en frisse lucht. En wordt het weer buiten slechter? Dan doe je de beglazing binnen een handomdraai weer dicht. Wat in jouw geval de beste optie is – schuif-, vouw- of draaibeglazing – hangt af van jouw specifieke woning, balkon en wensen. Helder is wel dat we bij Ter Huurne vrijwel elke denkbare wens op het gebied van balkonbeglazing kunnen vervullen en jouw woongenot zo een flinke impuls geven.

Wat voor balkonbeglazing biedt Ter Huurne?

Natuurlijk ben je bij de balkonbeglazing van Ter Huurne – zoals bij al onze beglazing – verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken alleen met gehard veiligheidsglas, dat optimaal bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden en een extreem lange levensduur kent. Ook in onderhoud heb je naar onze producten nauwelijks omkijken.

Wil jij jouw woonruimte ook uitbreiden met de nu nog onbenutte ruimte op je balkon? En meer tijd buiten doorbrengen zonder dat je daarvoor 11 verdiepingen naar beneden hoeft? Informeer dan vrijblijvend bij onze specialisten naar de mogelijkheden van onze balkonbeglazing. We helpen je graag verder in onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen. Maak snel een afspraak per of bel 053 57 26 145 .

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Balkonbeglazing schuifwand rond