• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een aluminium terrasoverkapping is maatwerk

Er zijn weinig dingen prettiger dan ontspannen loungen in de buitenlucht. Helaas werkt het weer in Nederland hier niet altijd aan mee. Want wat nu als het plotsklaps begint te regenen of de zon in de warme zomermaanden juist gemeen fel schijnt? Een terrasoverkapping van aluminium is dan de ideale oplossing.

Offerte aanvragen

 

Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping van aluminium voor een natuurlijk buitengevoel

Een aluminium terrasoverkapping zorgt ervoor dat u niet langer wordt belemmerd door de weersomstandigheden. Of er nu sprake is van een hittegolf of een hagelbui: onder een terrasoverkapping van aluminium zit u droog, comfortabel en beschut.

Maar natuurlijk mag dit hoge comfort niet ten koste gaan van het echte buitengevoel. Een aluminium terrasoverkapping van Ter Huurne is daarom standaard voorzien van een dak met helder gelaagd veiligheidsglas. Zo kunt u genieten van een ruime en natuurlijk ogende lichtinval. U kunt zelf kiezen of u een open of juist een gesloten terrasoverkapping van aluminium wilt.

Indien gewenst kunnen wij de alu terrasoverkapping geheel op maat voor u samenstellen, zodat u zeker weet dat uw buitenkamer exact de sfeer heeft die u nastreeft. Is uw terrasoverkapping van aluminium volledig omgeven door glazen wanden en wilt u een nog natuurlijker gevoel creëren? Dan plaatsen wij een aluminium schuifwand zodat u de frisse buitenlucht naar binnen kunt laten stromen.

 

Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkapping is maatwerk

Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit verschillende terrasoverkappingen, elk met hun eigen specifieke voordelen en uitstraling. Het optimale type terrasoverkapping van aluminium is niet alleen afhankelijk van uw wensen en behoeften, maar ook van uw bestaande woning. Wij adviseren u graag over de aluminium terrasoverkapping die qua stijl het beste aansluit op uw huis.

In onze visie is het creëren en plaatsen van een aluminium terrasoverkapping maatwerk. Ter Huurne ontwikkelt elke terrasoverkapping van aluminium daarom volledig in eigen huis. Zo hebben wij volledige controle over de kwaliteit van het eindproduct en kunnen wij u een aluminium terrasoverkapping garanderen die zelfs aan uw strengste eisen voldoet.

Ter Huurne neemt u het gehele traject rondom uw terrasoverkapping van aluminium uit handen en ontzorgt u compleet. Wilt u meer weten over uw gewenste aluminium terrasoverkapping of heeft u nog geen alu terrasoverkapping op het oog? Maak dan vrijblijvend een afspraak 053 57 26 145  en kom langs in onze ruime showroom in Haaksbergen of klik hier voor meer voorbeelden.

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

4 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde