• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een lichtstraat in uw aanbouw voor meer licht en een ruimtelijk gevoel

Wilt u binnenkort een aanbouw aan uw huis realiseren? Een goed idee, want een aanbouw leidt al snel tot extra kamers of meer ruimte in de woonkamer. Voor een maximaal ruimtelijk effect kiest u bovendien voor een aanbouw met lichtstraat, zodat u kunt genieten van een overdaad aan natuurlijk licht in uw woning.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw

Lichtstraten in aanbouw helemaal trendy

Lichtstraten en lichtkoepels maken tegenwoordig steeds vaker onderdeel uit van de designs van ontwerpers en architecten. Zeker in een aanbouw is een lichtstraat de ideale manier om een ruimte lichter te maken en een echt buitengevoel te creëren. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan Ter Huurne meerdere soorten lichtstraten verzorgen.

Zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat is bij uitstek geschikt voor montage in het midden van een platdak constructie. Dit kan bijvoorbeeld het plafond in uw aanbouw zijn, maar ook het plafond in een andere ruimte van uw huis. Dankzij de symmetrische plaatsing van de lichtstraat zal het plafond zijn uitstraling behouden, terwijl er aanzienlijk meer licht in uw ruimte komt.

Lessenaardak lichtstraat

Veel van onze klanten kiezen voor een lessenaardak lichtstraat in hun aanbouw. Lessenaardak lichtstraten worden in de meeste gevallen boven de bestaande tuindeuren in een platdak aan de gevel gemonteerd. Dit resulteert in een maximale lichtinval in de woning met een zeer natuurlijke uitstraling.

Showroom afspraak maken

Lessenaardak lichtstraat de luxe (nieuw)

De beste optie is uw aanbouw is ongetwijfeld onze nieuwe lessenaardak lichtstraat de luxe. Deze innovatieve lichtstraat bevat één enkele glasplaat die zich bevindt in een geïntegreerde dakopstand. Hierdoor is er geen sprake meer van dakliggers die uw zicht belemmeren. Zo bent u verzekerd van een optimale lichtopbrengst in uw woning.

Al onze lichtstraten voor uw aanbouw op maat gemaakt

Alle bovengenoemde lichtstraten kunnen wij op maat maken op basis van uw aanbouw en persoonlijke wensen. Wilt u een lichtstraat over de volle breedte van uw aanbouw of kiest u juist voor een smallere lichtstraat met diverse accessoires? Onze adviseurs komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en u te adviseren over de optimale keuze.

Kwalitatief hoogwaardige en duurzame lichtstraat

Onze lichtstraten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen en worden in eigen fabriek geproduceerd. Gemaakt door onze deskundige en ervaren medewerkers. Hierdoor bent u gegarandeerd van een Nederlands product met een hoge levensduur. Wilt u meer informatie over onze lichtstraten? Kom dan langs in onze showroom of kijk op onze website. Een offerte op maat ontvangen? Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of mail naar .

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Lichtstraat de luxe