• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Eigen sauna in je tuin dit zijn de mogelijkheden

De sauna is een geliefd middel om te ontspannen. En gezond is een saunabezoek ook. Het enige nadeel: je moet er altijd voor naar een speciaal sauna- of wellness centrum reizen. Tenzij je een eigen sauna in je tuin hebt natuurlijk. Zie jij dat wel zitten? In dit artikel zetten we de voordelen en nadelen hiervan op een rijtje.

Offerte aanvragen

 

Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak

Sauna die aansluit op huis en serre

Natuurlijk is het belangrijk dat de sauna in je tuin aansluit op de uitstraling van je woning en eventuele aanbouw. Heb jij bijvoorbeeld een wat ouder huis met veel karakter en een serre in Victoriaanse stijl? Dan kun jij je afvragen of een sauna in standaard Scandinavische stijl hier goed bij past. Veel hangt niet alleen af van het ontwerp, maar ook van de gebruikte kleur en houtsoort.

Gelukkig zijn ook sauna’s in talloze soorten en maten te verkrijgen. Van klassiekere tot modernere varianten – de opties zijn eindeloos. Hoe dan ook is een aanbouw zoals een tuinkamer of serre iets waarvan je veel plezier zult hebben in combinatie met de sauna. Bijkomend voordeel: ook zonder saunabezoek heb je veel aan zo’n extra ruimte aan je woning!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.