• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Glazen tuinkamer lichtere leefomgeving

De Nederlandse natuur is prachtig maar in de herfst en winter kunnen de dagen lang en donker zijn. Binnen zitten maakt het er in dat geval bepaald niet beter op. Het licht van buiten bereikt slechts een klein deel van de woonkamer of keuken. Een tuinkamer is de ideale oplossing! Met een tuinkamer ervaart u namelijk het daglicht van buiten met het wooncomfort van binnen.

Tuinkamer van glas verschaft meer licht in uw leven

Maar wat is een tuinkamer nu precies? De naam verklapt het eigenlijk al: het is een geheel door glas omgeven woonvertrek dat zich in uw tuin bevindt. Een glazen tuinkamer biedt vergelijkbare voordelen als een serre.

Een tuinkamer zorgt voor extra woonruimte en licht in uw woning. De wanden van glas zorgen voor een open uitstraling waardoor u direct in verbinding staat met de natuur.

Dit is een belangrijk aspect veel mensen brengen te weinig tijd buiten door. Dit komt met name omdat we zoveel tijd doorbrengen in afgesloten ruimtes op werk en in ons huis. Een tuinkamer van glas brengt meer licht in uw leven. Daarmee goed voor zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid.

Glazen tuinkamers met extra accessoires

De tuinkamers van Ter Huurne zijn beschikbaar in verschillende varianten. Het uiteindelijke ontwerp is altijd gebaseerd op uw specifieke wensen. Zowel de ontwikkeling als productie van onze tuinkamers verzorgen wij volledig in eigen beheer. Zo kunnen wij u de allerbeste kwaliteit en afwerking garanderen.

Heeft u specifieke wensen voor uw tuinkamer van glas? Maak dan gebruik van onze accessoires.

Wilt u geen last meer hebben van de wind en regen in uw gedeeltelijk open tuinkamer van glas? Gebruik dan een transparant windvast screen van Ter Huurne voor optimaal comfort in uiteenlopende weersomstandigheden. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden naar 053 57 26 145 of kom langs in onze showroom voor een kop koffie.