• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Meer leefruimte nodig? Kies voor een uitbouw met lichtstraat!

In sommige woningen is de leefruimte op de begane grond ietwat minder dan u graag zou willen. Dit terwijl u in de tuin nog meer dan voldoende ruimte over heeft. Een uitbouw met lichtstraat is in dat geval de ideale keuze. Zo oogt uw woonruimte – zeker in de herfst en winter – minder donker en kunt u volop genieten van het buitenleven.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Uitbouw met lichtstraat biedt vele voordelen

Een uitbouw met lichtstraat is niet alleen helemaal in de mode, maar biedt ook nog eens voordelen die tijdloos zijn. Meer licht, meer leefruimte en meer woongenot; het zijn allemaal zaken waar u tot in de lengte van jaren profijt van heeft. Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit meerdere lichtstraat types, die aan te passen zijn op basis van uw individuele wensen:

Lessenaarsdak lichtstraat

Heeft uw woning openslaande tuindeuren onder een uitbouw met een platdak? Dan is een Lessenaardak lichtstraat een prima optie, omdat deze doorgaans boven de deuren direct aan de gevel wordt geplaatst. Dit geeft een zeer mooi en ruimtelijk effect qua lichtinval, of u de tuindeuren nu geopend of gesloten heeft.

Lessenaardak lichtstraat de luxe

Heeft u een donkere woning en wilt u graag de maximale lichtopbrengst uit een lichtstraat uitbouw halen? Kies dan voor onze nieuwe Lessenaardak lichtstraat de luxe. De geïntegreerde dakopstand van dit product bevat een enkele glasplaat, waardoor u geen last meer heeft van dakliggers in uw gezichtsveld. De maximale afmetingen zijn een breedte van 5,5 m1 en een diepte van 1,5 m1.

Zadeldak lichtstraat

Wilt u een uitbouw met platdakconstructie aan uw woning laten plaatsen, maar wilt u de lichtstraat niet direct boven de gevel monteren? Dan is plaatsing in het midden van het platte dak een prima alternatief. Een plat dak met lichtstraat biedt veel voordelen. Het symmetrische ontwerp resulteert in een rustige uitstraling die elke zijde van de woonruimte van een gelijkmatige lichtinval voorziet.

Showroom afspraak maken

Lichtstraat uitbouw met optionele accessoires

Welk type lichtstraat u ook kiest; u bent altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct gemaakt van de allerbeste materialen. Bij Ter Huurne produceren we al onze lichtstraten in eigen fabriek en aan de basis van ons ontwerpproces liggen jarenlange kennis en ervaring. Hierdoor weet u zeker dat uw aankoop talloze jaren meegaat en een goede investering is in uw woning.

Hoewel de bovengenoemde lichtstraat voorbeelden voor veel klanten een prima uitgangspunt vormen, bieden wij de mogelijkheid voor een uniek ontwerp op maat. U kunt onder meer kiezen voor een lichtstraat over de volle breedte van uw huis of voor een uitbouw met uiteenlopende sfeer verhogende accessoires. Neem voor meer informatie contact op met , bel naar 053 57 26 145 of kom persoonlijk langs in onze ruime showroom in Haaksbergen voor een vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak