• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Plat dak carport beschermt uw auto

Bent u op zoek naar een carport die uw auto niet alleen effectief beschermt, maar zich ook nog eens onderscheidt met een zeer strak design? Dan is een carport met een plat dak de ideale keuze. Een platte carport is bij Ter Huurne verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat deze optimaal aansluit op de uitstraling van uw woning.

Offerte aanvragen

Carport lessenaardak, dit is een bijna plat dak waar het water goed vanaf stroomt

Plat dak geeft uw carport onderscheidend vermogen

Het gebogen type Prefix dak is het meest voorkomende type in onze serie carports. De minimale buiging van dit dak verzekert u van een zo goed als platte carport, die desondanks over een uitstekende afwatering beschikt. Een volledig plat dak zou namelijk leiden tot een onwenselijke ophoping van water na sneeuw- of regenval.

Naast de prima afwatering valt ook het strakke ontwerp bij veel van onze klanten in de smaak. Het Prefix dak maakt een maximale overspanning tot maar liefst 5 meter mogelijk, zonder dat hiervoor een kolom in het midden noodzakelijk is. De carport kan in dat geval zowel vrijstaand als tegen een gevel worden gemonteerd.

Op deze manier wordt een hoge functionaliteit gekoppeld aan een onderscheidend ontwerp dat uitstekend aansluit op uw woning. Indien gewenst is dit type dak ook verkrijgbaar met diverse interessante uitbreidingsmogelijkheden.

Plat dak van veiligheidsglas

Het licht gebogen type Prefix carport is illustratief voor het innovatieve karakter van de producten van Ter Huurne. Wij beschikken over meer dan 43 jaar ervaring met de ontwikkeling en bouw van kwalitatief hoogwaardige carports, die u verzekeren van een groot gebruiksgemak en vele jaren meegaan.

Elk plat dak van onze carports bestaat uit gehard veiligheidsglas. U heeft de keuze uit een Helder of Opaal uitvoering, zodat u zelf de uitstraling van het dak kunt bepalen. Bekijk onze carport voorbeelden om te zien wat de exacte verschillen zijn.

De constructie van uw platte carport van Ter Huurne bestaat uit vrijwel onverwoestbare aluminium profielen. De profielen zijn voorzien van een poedercoating die in elke gewenste RAL-kleur afgewerkt kan worden. Meer weten over onze carports? Klik hier voor meer voorbeelden. Neem contact op met onze verkoop afdeling of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport