• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Tuinkamer aanbouwen voor optimale beschutting

Het is inmiddels alweer herfst en dat betekent dat we ons weer moeten voorbereiden op de nodige wind en regen. Vervelend wanneer u onder uw veranda zit, want daar wil de motregen onverhoopt nog wel eens onder waaien. Als u écht geen last wilt hebben van de herfstachtige weersomstandigheden, is een tuinkamer aanbouwen dan ook de beste optie.

Offerte aanvragen

Glazen aanbouw tuinkamer schuifwand steellook

Aanbouw tuinkamer beschermt tegen weerselementen

Een tuinkamer onderscheidt zich namelijk met een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van alternatieven zoals veranda’s en terrasoverkappingen. Allereerst bent u volledig omsloten door glas of muren, waardoor u geen enkele hinder ondervindt van weersomstandigheden zoals kou, wind, hagel, sneeuw of regen.

Zelfs tijdens sneeuw- of regenval kunt u prima in uw aanbouw tuinkamer zitten en genieten van dit natuurlijke schouwspel. Dit is niet alleen voor uzelf bijzonder comfortabel, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw kostbare tuinmeubelen en meubels optimaal worden beschermd tegen de veranderlijke weerselementen in ons land.

Hetzelfde geldt uiteraard voor het schilderwerk aan uw woning. Dankzij de effectieve bescherming van uw aanbouw tuinkamer hoeft u uw ramen en deuren aan tuinzijde minder vaak schoon te maken en is er ook minder onderhoud noodzakelijk. Een tuinkamer aanbouwen biedt dan ook talloze praktische voordelen en is ook nog eens een lust voor het oog.

Tuinkamer aanbouwen passend bij uw huis

Dit laatste is in het bijzonder het geval wanneer u een tuinkamer laat aanbouwen door Ter Huurne, want wij ontwikkelen al onze tuinkamers op maat en op basis van uw individuele wensen. Heeft uw woning bijvoorbeeld een unieke bouwstijl? Dan zorgen wij dat het uiterlijk van de aanbouw hier exact op aansluit. Zo vormt uw tuinkamer op alle vlakken een meerwaarde voor uw huis.

Een aanbouw tuinkamer verzekert u daarnaast van een grote veelzijdigheid. Want natuurlijk is het prettig dat u in uw tuinkamer aanbouw het gehele jaar droog van binnen naar buiten kunt, maar soms heeft u wellicht juist even behoefte aan het doorwaaien van een frisse herfstwind. Geen enkel probleem, want in dat geval schuift u simpelweg de schuifwand of schuifpui open.

Bij Ter Huurne leveren wij al onze tuinkamers met een variëteit aan optionele accessoires. Denk hierbij onder meer aan accessoires voor tuinkamers zoals een strakke zonwering, sfeervolle verlichting en aangename verwarming voor tijdens extra koude dagen. Wilt u wellicht ook een tuinkamer aanbouwen, maar heeft u nog aanvullende vragen? Schroom niet, kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten.

Wij zijn op werkdagen en zaterdag altijd bereikbaar via 053 57 26 145 of stuur uw vraag naar

Tuinkamers inspiratie

2 foto’s 
Tuinkamer geïsoleerd Tuinkamer panelen

Tuinkamer met roede verdeling

5 foto’s 
Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk

Tuinkamer maatwerk jaren 30 woning

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

3 foto’s 
Aluminium tuinkamer prijzen voor een dak met visgraat in de achtertuin Tuinkamer dak met visgraad 5-hoekige antraciet aluminium tuinkamer met visgraad dak

Tuinkamer waaijerdak

2 foto’s 
tuinkamer met lessenaarsdak en schuifwand Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Tuinkamer Schuifwanden