• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Waarom een TH Tuinkamer

Ter Huurne Serres & Glassystemen ontwikkeld, fabriceert, levert en monteert op maat gemaakt tuinkamers. Als u geen woning uitbreiding wenst, maar wel wilt genieten van het buitenleven is een tuinkamer de beste oplossing. Een tuinkamer biedt u 3 seizoenen (voorjaar – zomer – najaar) alle voordelen van een serre, terwijl de kostprijs veelal de helft van een complete serre is!

Offerte aanvragen

Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand

Tuinkamer van Ter Huurne BV

Het voordeel van een tuinkamer in tegenstelling tot een terrasoverkapping – veranda dat u in een tuinkamer nooit last heeft van de wind of onderwaaiende motregen, in een tuinkamer bent u optimaal beschermd! Als het weer ernaar staat opent u in een handomdraai uw vouw en/of schuifwanden en kunt u droog genieten van het buitenleven.

Blader eens op uw gemak door onze website en ontdek waarom er zoveel klanten u voorgingen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom waar u tal van ideeën op kunt doen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u deskundig advies te geven en te helpen bij uw keuze.

Tot ziens bij Ter Huurne Serres & Glassystemen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken