Keuken in serre

Een keuken in uw serre is een manier om te kunnen koken in een ruimte vol daglicht. U hebt dan volop uitzicht op uw tuin. Als de serre groot genoeg is, kunt u er ook een eettafel in plaatsen. Dat stelt u in staat om lekker in uw serre te dineren.

Een keuken in uw serre vereist de juiste aansluitingen voor elektra, water en eventueel gas. Daarnaast moet de verlichting natuurlijk in orde zijn en moet er voldoende ventilatie aanwezig zijn. Voor een dergelijke aanbouw kunt u prima terecht bij Ter Huurne Serres & Glassystemen. Naast gewone serres kunnen wij ook serres leveren die als keuken te gebruiken zijn. Elke serre die wij plaatsen wordt geheel volgens de wensen van onze klanten ontworpen. Daardoor is ook een keuken in uw aanbouw geen enkel probleem.

Offerte aanvragen

 

Serre Lessenaarsdak

Een keuken in uw serre is mogelijk, dankzij Ter Huurne BV

Wilt u een serre laten bouwen en deze als keuken gaan gebruiken? Vertel ons dit dan tijdens het ontwerpproces. Wij zorgen er dan voor dat de serre zo ontworpen wordt dat deze te gebruiken is als keuken. Naar aanleiding van uw wensen ontwerpen wij de serre met alle benodigde aansluitingen, verlichting en voldoende ventilatie.

De serres van Ter Huurne BV

Elke serre die wij plaatsen, ook een serre die als keuken gebruikt gaat worden, maken wij van hoogwaardige aluminium profielen. Deze worden door ons gecoat in de door u gewenste kleur. Wij leveren standaard HR++ veiligheidsglas met goede isolerende eigenschappen. Wilt u echter niet in de felle zon koken? Dan zou u kunnen kiezen voor zon- en warmtewerende beglazing. Een alternatief hiervoor is het door ons laten plaatsen van zonwering aan de buitenkant van het glas.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een keuken in uw serre te plaatsen. Neemt u dus gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Tevens staat onze showroom voor u open. Als u een afspraak maakt, nemen onze medewerkers ruim de tijd voor u.Een serre met een keuken erin is mogelijk en zal u veel plezier schenken, dankzij Ter Huurne BV!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven