Lichtstraten

 

Met Lichtstraten van Ter Huurne kiest u voor Nederlandse Kwaliteit & Duurzaamheid voor een goede prijs.

Lichtstraat zadeldak met Wolfseinden

De lichtstraten worden in onze Eigen Fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt. Onze Deskundige Adviseurs willen u graag Vrijblijvend Adviseren over de mogelijkheden.

De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van qualicoat. Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om de lichtstraat aan de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde.

 

 

Lichtstraat lessenaardak

Als beglazing voor de lichtstraten zijn er diverse mogelijkheden. Lichtstraten in terrasoverkappingen worden veelal voorzien van 10 mm gelaagd veiligheidsglas. De beglazing van lichtstraten in Serres of Aanbouwen worden veelal voorzien van HR++ veiligheids beglazing. Ook bestaat er de mogelijkheid om zonwerende  beglazing toe te passen of voor duurzame oplossingen tripple beglazing. tripple beglazing is standaard zonwerend. De beglazing wordt vervolgens ingeklemd door middel van inbraakwerende deklijsten, voorzien van een neopreen afdichting.

Op de pagina “lichtstraat voorbeelden” laten wij u een aantal opgeleverde projecten zien, zodat u een indruk kunt krijgen over onze mogelijkheden.

 

 

Lichtstraat vlakMocht u vragen en/of Adviezen nodig hebben over een lichtstraat dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop of bij ons langs komen in de showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een schetst “van de ruimte waarin de lichtstraat geplaatst moet worden” mee te nemen, zodat wij u direct de beste Oplossing en Aanbieding kunnen doen.

 

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: