• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lichtstraat zadeldak met wolfseinden

Het zadeldak met wolfseinden is een variatie op het klassieke zadeldak. De korte uiteinden van de lichtstraat worden hierbij ook voorzien van glas, wat zorgt voor extra lichtinval in de woning.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Zwarte lichtstraat zadeldak met wolfseinden schilddak Jan de Bouvrie op plat dak.

Lichtstraat Zadeldak met Wolfseinden

Een lichtstraat in een zadeldak met wolfseinden voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw woning. Bij Ter Huurne begrijpen we dat het creëren van een perfecte mix tussen natuurlijk licht en perfect moeten aansluiten bij uw stijl van cruciaal belang zijn. Onze lichtstraten voor zadeldaken met wolfseinden worden met precisie ontworpen en geplaatst om zowel het daglicht binnen te laten als het unieke dakontwerp te benadrukken.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid met een zadeldak lichtstraat met wolfseinde

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden bij Ter Huurne. Onze lichtstraten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert een duurzame oplossing die jarenlang meegaat en blijft bijdragen aan de esthetische en functionele waarde van uw woning.

Professionele installatie en service

Naast het leveren van hoogwaardige lichtstraten in zadeldaken met wolfseinden, zorgen onze ervaren monteurs voor een vakkundige installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over complexe bouwprojecten, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en verander uw zadeldak met wolfseinden in een bron van natuurlijk licht met een lichtstraat die naadloos aansluit op uw dakontwerp. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te verheffen met de harmonieuze combinatie van licht en architectuur in uw zadeldak met wolfseinden.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak