Aluminium tuinkamer: de ultieme prijs-kwaliteitsverhouding

Terug naar de nieuwspagina

Zowel een serre als tuinkamer voorziet u van veel gemakken. Geniet binnen van de behaaglijke warmte terwijl u op uw gemak het winterse buitenleven aanschouwt. Doe de glazen schuif-vouwdeuren open wanneer over enkele maanden het zonnetje weer doorbreekt. Wilt u al deze voordelen ervaren tegen de laagst mogelijke prijs? Dan is een aluminium tuinkamer van Ter Huurne de ideale keuze.

Hoeveel kost een aluminium tuinkamer aanbouw?

Een aluminium tuinkamer biedt u een vergelijkbare ervaring met een serre, maar dan tegen een fractie van de kosten. In de meeste gevallen zijn serres meer dan twee keer zo duur. En in tegenstelling tot een terrasoverkapping of veranda, heeft u bij een tuinkamer nooit last van wind of regen. Zo kunt u de ruimte het grootste deel van het jaar met veel plezier gebruiken.

Ondanks de relatief lage prijs, verzekert een aluminium tuinkamer aanbouw van Ter Huurne u van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt omdat wij het gehele proces in eigen beheer houden. Van het ontwerp tot de fabricage en de levering tot de montage – onze specialisten doen alles zelf, zodat we volledige controle hebben over de kwaliteit van het eindresultaat. En dat merkt u!

Professionele vouw- en schuifsystemen

De hoge kwaliteit komt onder meer tot uiting in de professionele vouw- en schuifsystemen die we gebruiken voor de deuren van onze aluminium tuinkamers. Voor deze systemen maken wij een uitzondering, door op dit vlak wél gebruik te maken van een externe leverancier. Een speciaal bedrijf uit Zwitserland levert vouw- en schuifdeuren die voldoen aan zelfs de strengste kwaliteitseisen. Uiteraard monteren wij deze systemen wel zelf.

De deur van uw aanbouw wordt vervolgens vervaardigd in een high-tech fabriek, onder nauwlettend toezicht van zeer ervaren specialisten in het vakgebied. Bij Ter Huurne implementeren we de laatste ontwikkelingen in het ontwerp en de fabricage, waardoor u altijd kunt rekenen op een hardglazen schuif-vouwdeur die naadloos aansluit op de laatste trends.

Kom onze aluminium tuinkamers zelf bekijken

Wilt u meer weten over onze aluminium tuinkamers? Kom dan gerust langs bij onze ruim opgezette showroom in Haaksbergen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw woning en demonstreren diverse geschikte modellen. Op basis van uw specifieke wensen krijgt u advies op maat.

Direct een afspraak maken? Bel naar 053-751 37 47 of neem contact met ons op via info@terhuurnebv.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Gratis offerte aanvragen