• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Onderbouw Serres

Ter Huurne Serres & Glassystemen ontwikkeld en fabriceert alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design en de uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Of u nu op zoek bent naar een ongeïsoleerd systeem of naar een geïsoleerd systeem dat volgens de laatste ontwikkelingen ontworpen is. U bent ervan verzekert dat u bij ons het hoogste niveau van service en kwaliteit krijgt.

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen.

Offerte aanvragen

Serre vouwwand

(hef-)schuifpui

Een (hef-)schuifpui  geeft u het buitengevoel terwijl u binnen zit, door haar makkelijk bedienbare deuren creëert u in een handomdraai een buitenruimte. Deze thermisch onderbroken profielen zorgen voor een rank systeem dat aan de laatste isolerende eisen voldoet.

De VG500 is een universeel schuifsysteem dat volledig voldoet aan
de hedendaagse eisen op het gebied van glasdiktes, hoogtes en isolatiewaarden.

Het systeem is perfect toepasbaar bij nieuwbouw- of
renovatieprojecten. De VG500 biedt een antwoord op elk type woning.

Binnenaanzicht van zwarte serre met 4-delige schuifpui en lessenaarsdak

Vouwwand

De vouwwand is een geïsoleerd systeem met thermische onderbreking, hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale isolatie. De loopwagen en het scharnier vormen één geheel dit vormt samen een solide combinatie van deuren die u in één beweging kunt bedienen. Het grote voordeel van de New Panorama is dat alle vleugels aan elkaar zijn gekoppeld. Dit geeft u de keuze om slechts één deur te bedienen of de hele wand te verschuiven. Deze vouwwand wordt op maat gemaakt waardoor we u altijd een goede toepassing kunnen bieden.

Deur- raamkozijn

Deze thermisch onderbroken profielen voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot thermische en akoestische isolatie. Door de hoge isolerende waarden in combinatie met het fraaie design biedt het Star 75 deur- raamkozijn u het beste wat aluminium deur- en raam kozijnen te bieden hebben. De twee profielhelften die door middel van isolatie strips gescheiden worden werken versterkend op een hogere isolatiewaarde.

Steellook Serre met open slaande deuren