Terrasoverkapping glas

Terrasoverkappingen van glas, dat is de trend van nu. Ontdek ook de voordelen van een glazen overdekking voor uw terras. Bekijk op uw gemak onze website met daarin vermeld het hele assortiment van Ter Huurne. Als u eerst eens in het echt wilt rondkijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen.

Offerte aanvragen

Serre terrasoverkapping schuifwand

Terrasoverkapping van glas

Een terrasoverkapping van glas maakt uw tuin helemaal compleet. Bij Ter Huurne kunt u vast wel een model vinden dat geheel aansluit op uw wensen. Duurzaam en vakkundig gemaakte designontwerpen of heeft u zelf een paar ideeën. Wij helpen u graag uw woonwensen te realiseren. Vraag gerust wat er allemaal bij ons mogelijk is. Ook kunt u in onze showroom kennis maken met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van overkappingen.

Showroom afspraak maken

Van ontwerp tot en met productie

Zoekt u een terrasoverkapping van glas voor uw huis? Ter Huurne heeft alles in huis, vanaf het eerste ontwerp tot en met productie en montage. En dat allemaal ook nog eens gunstig geprijsd. Wij zijn dan ook met recht het adres voor glazen terrasoverkappingen. Ter Huurne glastechniek maakt het mogelijk. Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem eens een kijkje bij onze:

Lekker behaaglijk regen en windvrij van uw terras genieten en toch optimaal van het mooie uitzicht profiteren? Ter Huurne maakt het mogelijk. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in terrasoverkappingen. Als u nog vragen heeft? Neem dan nu contact met ons op; wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw terrasoverkapping van glas.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

TerrasoverkappingenInspiratie

Naar boven