Waarom een TH lichtstraat

Ter Huurne ontwikkelt, fabriceert, levert en monteert op maat gemaakte aluminium lichtstraten voorzien van glas.

Offerte aanvragen

 

Lichtstraat in pannendak

Lichtinval voor een plat dak

Een Ter Huurne lichtstraat is de oplossing voor alle ruimtes met een plat dak waar sprake is van weinig of geen natuurlijke lichtinval. Onze lichtstraten sluiten mooi aan op uw woning of bedrijfspand. Door de vele opties is de lichtstraat helemaal naar wens samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de kleur en vorm, maar ook verschillende sfeer en uitstralingsmogelijkheden.

Een lichter en ruimer huis

Weinig dingen tijdens de winterperiode zijn vervelender dan de weinige uurtjes daglicht tijdens korte en donkere dagen. Zeker als je woning ook nog eens een uitbouw heeft, valt er weinig licht in het midden van je woonkamer. Hierdoor oogt je huis van binnen kleiner en somberder en twijfel je soms zelfs midden op de dag of het niet al bijna avond is.

Een lichtstraat is dan ook de ideale manier om de natuurlijke lichtinval in je huis te vergroten. Hierdoor oogt je woonruimte optisch plotsklaps een stuk groter en ziet alles er simpelweg een stuk vrolijker en lichter uit. Ineens hoef je niet de hele dag meer lampen aan te hebben om de donkere hoekjes in je woning te verlichten.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Verschillende opties

Ze worden voorzien van een poedercoating. Dit kan in elke gewenste Ral kleur zonder meerprijs. Het is zelfs mogelijk om de buitenkant een ander kleur te kiezen dan de binnenkant, Hr++ of triple glas, een dakraam of zonwering wij leveren maatwerk daardoor is alles mogelijk.

De meest voorkomende constructies bij een lichtstraat zijn:

LichtstratenInspiratie

Naar boven