• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre zonwering prijs

Bent u benieuwd naar de prijs van een serre met zonwering? U kunt offertes aanvragen bij diverse bedrijven, waaronder bij Ter Huurne Serres & Glassystemen. De prijs van een serre met zonwering verschilt per bedrijf en hangt ook af van de serre die u laat plaatsen. Ter Huurne BV plaatst hoogwaardige serres, eventueel met zonwering, tegen een eerlijke prijs.

Offerte aanvragen

Geïsoleerde serre aanbouw, zonwering prijs

De prijs van een serre met zonwering is bij ons op te vragen

De ene glazen serre is de andere niet. Wat onze serres gemeen hebben zijn onder meer hoogwaardige aluminium profielen en als standaardoptie inbraakwerend en goed isolerend HR++ glas. Eventueel kunt u zelfs kiezen voor triple beglazing of zon- en warmtewerend glas.

Wilt u dit laatste echter niet, maar wilt u wel geschikte zonwering in uw serre? Vraag dan een offerte aan om de prijs te weten te komen.

Een serre gebaseerd op uw wensen

Als u de prijs wilt weten van een serre, is het handig dat wij weten wat uw wensen zijn. De ene serre met zonwering is de andere niet. De afmetingen, type beglazing, daktype, deuren en andere zaken zijn allemaal van invloed op de prijs van uw serre. Om u een definitieve offerte te overhandigen gaan wij het liefst het gesprek met u aan. Daarin bespreken wij uw wensen en adviseren wij u over de mogelijkheden. Dit maakt het mogelijk om een beter gespecificeerde offerte aan u te overhandigen. Op die manier weet u waar u wat betreft de prijs aan toe bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over een serre aanbouw en de prijzen die wij hanteren, neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvende informatie en advies. Ook is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. Daar kunt u voorbeelden bekijken van serres met en zonder zonwering. Bekijk hier ook meer informatie over een serre in uw tuin.

Wilt u de prijs van een serre met zonwering weten? Wij helpen u graag verder!