4 vragen die je een carport bouwer moet stellen

dubbele carport gebogen

Wil jij een carport laten bouwen? Verstandig, want zelf een carport bouwen blijkt in de praktijk vaak meer problemen op te leveren dan vooraf gedacht. Toch wil dat niet zeggen dat je blind moet vertrouwen op de beloften van elke carport bouwer. Je mag best een aantal kritische vragen stellen, waarvan de volgende 4 het belangrijkst zijn:

Kan ik de carport op maat laten ontwerpen en bouwen?

Dit is een belangrijke vraag. Sommige carport bouwers bieden namelijk de keuze uit een aantal vaststaande modellen, waardoor de overkapping voor jouw auto nooit helemaal uniek is. Ook loop je de kans dat het ontwerp en de uitstraling niet goed aansluiten op je woning.

Bij Ter Huurne bouwen we daarom al onze carports op basis van jouw specifieke wensen. Onze ontwerpers creƫren een uniek ontwerp en verzekeren jou hiermee van de overkapping van je dromen. Onze deskundige medewerkers verzorgen vervolgens maatwerk montage bij jou op locatie.

Leveren jullie garantie op de carports?

Het zal je misschien verrassen, maar sommige partijen bieden een garantie van slechts enkele jaren op hun carports. Dit kun je zien als een belangrijk waarschuwingssignaal. Want als de bouwer zelf al geen vertrouwen heeft in de levensduur van zijn producten, hoe moet jij dit dan hebben?

Bij Ter Huurne begrijpen we dat je wilt dat je carport zo lang mogelijk meegaat. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen zoals hoogwaardige aluminium profielen en bieden wij een garantietermijn op de montage van maar liefst 10 jaar. Dat geeft jou een gerust gevoel.

Naar boven