4 vragen die je een carport bouwer moet stellen

Wil jij een carport laten bouwen? Verstandig, want zelf een carport bouwen blijkt in de praktijk vaak meer problemen op te leveren dan vooraf gedacht. Toch wil dat niet zeggen dat je blind moet vertrouwen op de beloften van elke carport bouwer. Je mag best een aantal kritische vragen stellen, waarvan de volgende 4 het belangrijkst zijn:

Offerte aanvragen

 

dubbele Carport 2 autos naast elkaar met gebogen dak

Kan ik de carport op maat laten ontwerpen en bouwen?

Dit is een belangrijke vraag. Sommige carport bouwers bieden namelijk de keuze uit een aantal vaststaande modellen, waardoor de overkapping voor jouw auto nooit helemaal uniek is. Ook loop je de kans dat het ontwerp en de uitstraling niet goed aansluiten op je woning.

Bij Ter Huurne bouwen we daarom al onze carports op basis van jouw specifieke wensen. Onze ontwerpers creëren een uniek ontwerp en verzekeren jou hiermee van de overkapping van je dromen. Onze deskundige medewerkers verzorgen vervolgens maatwerk montage bij jou op locatie.

Leveren jullie garantie op de carports?

Bij Ter Huurne begrijpen we dat je wilt dat je carport zo lang mogelijk meegaat. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen zoals hoogwaardige aluminium profielen en bieden wij een garantietermijn op de montage van maar liefst 10 jaar. Dat geeft jou een gerust gevoel.

Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

CarportsInspiratie

Naar boven