Altijd een schone carport met clear-shield technologie

Wilt u een carport die er als nieuw uit blijft zien? Dan is een keuze voor kwaliteit essentieel. Ter Huurne is al meer dan vier decennia dé specialist in duurzame aluminium carports met glas. En om het glas in uw carport altijd helder te houden, kunt u kiezen voor vuilafstotende technologie.

Offerte aanvragen

 

clear-shield coating glas van een carport

Clear-shield zorgt voor een hoge kwaliteit met laag onderhoud

Het glas van uw carport is zeer bepalend voor de algehele uitstraling ervan. Denk maar eens aan een auto. Wanneer deze pas is gewassen, ziet deze er weer een stuk nieuwer uit. Hetzelfde geldt voor een carport, maar natuurlijk is het ondoenlijk om deze dagelijks schoon te maken. De kans is groot dat u er juist zo weinig mogelijk onderhoud aan wilt hebben.

Dit is de reden dat we bij Ter Huurne werken met kwalitatieve materialen voor onze carports. Het duurzame aluminium zorgt voor een vrijwel onverwoestbare aanbouw, die langjarig dezelfde uitstraling blijft behouden. Daarnaast is er een mogelijkheid om een speciale technologie toe te passen om te zorgen dat het glas in uw carport zo schoon mogelijk blijft.

De technologie waar wij gebruik van maken, is een speciale vuil afstotende coating. Deze coating voorkomt dat er vuil op het glas blijft zitten, waardoor uw carport altijd een heldere en strakke uitstraling behoudt. Dit scheelt u bovendien een hoop onderhoud ten opzichte van een variant die niet over deze coating beschikt. De vuilafstotende technologie wordt ook toegepast bij producten als glazen douchecabines en voorkomt hier dat er kalkresten ontstaan.

Showroom afspraak maken

Naar boven