Aluminium lichtstraat

 

Aluminium lichtstraat, dat betekent natuurlijk daglicht waar u maar wilt. Een lichtstraat is de maximale lichttoetreding voor uw huis. Met recht een optimale verbetering van uw wooncomfort. Bij Ter Huurne in Haaksbergen vertellen wij u er graag meer over. Op onze toegankelijke website vindt u alle informatie over ons ruime aanbod lichtstraat-producten, maar ook aan overige informatie is gedacht.

Aluminium lichtstraat

Een aluminium lichtstraat is een systeem van ramen in een frame waardoor u veel natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Een enorme verbetering van uw leefomgeving. Bewezen is dat dit wel degelijk een positieve invloed heeft op uw gemoedstoestand. Een bijkomend voordeel is dat de woonruimte groter lijkt door de overvloed aan daglicht. Daarnaast kunt u de ramen ook nog eens als extra ventilatie gebruiken.

Natuurlijk ga je voor een aluminium lichtstraat naar Ter Huurne in Haaksbergen. Bijvoorbeeld voor een platdakconstructie met een lichtstraat type Lessenaar. Naast een fraaie lichtinval overdag, zorgt dit ’s avonds voor een knusse sfeer dankzij de aangebrachte halogeen of LED spotjes in onze aluminium profielen. Onze ervaren vakmensen leveren maatwerk in eigen beheer en vertalen moeiteloos uw lichtstraatwensen in een fantastisch eindproduct. Maar wij hebben meer te bieden. Slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment:

 

Ter Huurne is met recht het beste adres als het om een aluminium lichtstraat gaat. Bezoek onze showroom eens in Haaksbergen en ontdek zelf wat wij te bieden hebben. U zult versteld staan. Heeft u nog vragen of kunnen wij u helpen met een goed advies, ga nu naar onze website en neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij staan voor u klaar.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: