Aluminium lichtstraat

Door het plaatsen van een aluminium lichtstraat, krijgt u natuurlijk daglicht waar u maar wilt. Een lichtstraat is de maximale lichttoetreding voor uw huis. Met recht een optimale verbetering van uw wooncomfort.

Bij Ter Huurne in Haaksbergen vertellen wij u er graag meer over. Wilt u meer informatie over lichtstraten klik hier om voor alle mogelijkheden omtrent het laten plaatsen van lichtstraten.

Offerte aanvragen

Luxe witte aluminium lichtstraat

Aluminium lichtstraat op maat

Een aluminium lichtstraat is een systeem van ramen in een frame waardoor u veel natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Een enorme verbetering van uw leefomgeving. Bewezen is dat dit wel degelijk een positieve invloed heeft op uw gemoedstoestand. Een bijkomend voordeel is dat de woonruimte groter lijkt door de overvloed aan daglicht. Daarnaast kunt u de ramen ook nog eens als extra ventilatie gebruiken.

Natuurlijk ga je voor een lichtstraat naar Ter Huurne in Haaksbergen. Bijvoorbeeld voor een platdakconstructie met een lichtstraat type Lessenaar. Naast een fraaie lichtinval overdag, zorgt dit ’s avonds voor een knusse sfeer dankzij de aangebrachte halogeen of LED-spotjes in onze aluminium profielen. Onze ervaren vakmensen leveren maatwerk in eigen beheer en vertalen moeiteloos uw lichtstraat wensen in een fantastisch eindproduct. Maar wij hebben meer te bieden. Slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment: Zonwering, Veranda’s/ terrasoverkappingen, Aluminium serres.

Ter Huurne is met recht het beste adres als het om een aluminium lichtstraat gaat. Bezoek onze showroom eens in Haaksbergen en ontdek zelf wat wij te bieden hebben. U zult versteld staan. Heeft u nog vragen of kunnen wij u helpen met een goed advies, ga nu naar onze website en neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

LichtstratenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven