• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium lichtstraat

Door het plaatsen van een aluminium lichtstraat, krijgt u natuurlijk daglicht waar u maar wilt. Een lichtstraat is de maximale lichttoetreding voor uw huis. Met recht een optimale verbetering van uw wooncomfort.

Bij Ter Huurne in Haaksbergen vertellen wij u er graag meer over. Wilt u meer informatie over lichtstraten klik hier om voor alle mogelijkheden omtrent het laten plaatsen van lichtstraten.

Offerte aanvragen

Luxe witte aluminium lichtstraat

Aluminium lichtstraat op maat

Een aluminium lichtstraat is een systeem van ramen in een frame waardoor u veel natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Een enorme verbetering van uw leefomgeving. Bewezen is dat dit wel degelijk een positieve invloed heeft op uw gemoedstoestand. Een bijkomend voordeel is dat de woonruimte groter lijkt door de overvloed aan daglicht. Daarnaast kunt u de ramen ook nog eens als extra ventilatie gebruiken.

Natuurlijk ga je voor een lichtstraat naar Ter Huurne in Haaksbergen. Bijvoorbeeld voor een platdakconstructie met een lichtstraat type Lessenaar. Naast een fraaie lichtinval overdag, zorgt dit ’s avonds voor een knusse sfeer dankzij de aangebrachte halogeen of LED-spotjes in onze aluminium profielen. Onze ervaren vakmensen leveren maatwerk in eigen beheer en vertalen moeiteloos uw lichtstraat wensen in een fantastisch eindproduct. Maar wij hebben meer te bieden. Slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment: Zonwering, Veranda’s/ terrasoverkappingen, Aluminium serres.

Ter Huurne is met recht het beste adres als het om een aluminium lichtstraat gaat. Bezoek onze showroom eens in Haaksbergen en ontdek zelf wat wij te bieden hebben. U zult versteld staan. Heeft u nog vragen of kunnen wij u helpen met een goed advies, ga nu naar onze website en neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.